Uitvoering concert t.b.v. “Als kanker je raakt”

13 nov

Uitvoering concert  “als kanker je raakt” op 11 november in Zuiderkerk te Drachten.

Een volle kerk aanwezig bij dit concert met medewerking van Sopraan Fardau van der Woude  die met het koor o.a. Amazing Grace ten gehore bracht. Ook fluitiste Marthe van den Berg soleerde en begeleide het koor bij verschillende liederen. En  Sebastiaan  Schippers achter de piano begeleide het koor op uitmuntende wijze. Achter het orgel  was Harm Hoeve in zijn element  en bracht geweldige orgelklanken ten gehore. Dit alles werd weer op haar bijzondere wijze aan elkaar gesproken door ladyspeaker Janke v.d. Meulen. Algehele leiding onder dirigent Freddy Veldkamp. Al met al een geslaagde avond voor een goed doel, “Als kanker je raakt”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *