Interkerkelijk Mannenkoor Drachten begint aan jubileumseizoen

20 aug

De leden van het Interkerkelijk Mannenkoor Drachten (IMD) zijn maandagavond begonnen met de repetities voor het jubileumjaar. In maart wordt in de Lawei in Drachten het 60-jarig bestaan gevierd.

Bij de opening van de repetitie memoreerde voorzitter Tamme van der Meulen dat het een druk maar bijzonder koorseizoen gaat worden met verschillende optredens, naast de medewerkingen aan zangdiensten in de regio.

Al op 12 oktober begint het met een benefiet- optreden samen met de mannenkoren uit IJsselmuiden en Vaassen in de Bovenkerk in Kampen. Dan op 18 januari 2020 een groots benefietoptreden samen met mannenkoor Vaassen en Choir 4Hope in het Dolfinarium in Harderwijk.

Een bijzonder optreden is het eerder genoemde optreden in De Lawei, ter ere van het 60-jarig bestaan van het koor. Dit is op 21 maart.

Bij alle concerten verlenen nationaal en internationaal bekende begeleiders en solisten hun medewerking. In het najaar neemt het IMD een jubileum-CD op in de Zuiderkerk in Drachten.

De dirigent en koorleden nodigen mannen die belangstelling hebben voor koorzang en zich wellicht willen aansluiten, van harte uit voor de ‘Open repetitieavond’ die op maandagavond 16 september vanaf 19.30 uur gehouden wordt, eveneens in de Zuiderkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *