Open repetitieavond 16 sept. a.s.

18 aug

Wij, de 110 mannen van het Interkerkelijk Mannenkoor Drachten, kortweg IMD, repeteren iedere maandagavond in de Zuiderkerk in Drachten onder leiding van onze gedreven dirigent Freddy Veldkamp. Zo bereiden wij ons voor op concerten en optredens bij kerkdiensten in Drachten en de brede regio. De repetities beginnen om 19.30 uur en stoppen om 21.30 uur; tussentijds is er uiteraard een pauze.
Wij kunnen ons voorstellen, gezien de drive als koorlid van het IMD, dat jij denkt: daar wil ik meer van weten. Wel om nu de sfeer te proeven bij de repetities, nodig ik jou hierbij uit om eens zo’n repetitieavond mee te maken, je bent van harte welkom om op maandag 16 september onze open repetitieavond mee te maken. Je bent niet direct verplicht om lid te worden, regel is dat iedere belangstellende 3 x een gratis repetitie kan bijwonen voordat hij besluit om koorlid te worden. Je kunt dus uitgebreid kennismaken met het koor, de dirigent, de werkwijze en het repertoire.
Voor meer informatie kun je uiteraard ook contact opnemen via tab contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *