Zing mee met de mannen van het I.M.D. !

11 jul

 

Zing mee met de mannen van het IMD

Wij, de 115 mannen van het Interkerkelijk Mannenkoor Drachten, kortweg IMD, repeteren iedere maandagavond in de Zuiderkerk in Drachten onder leiding van onze gedreven dirigent Freddy Veldkamp. Zo bereiden wij ons voor op concerten en optredens bij kerkdiensten in Drachten en de brede regio. De repetities beginnen om 19.30 uur en stoppen om 21.30 uur; tussentijds is er uiteraard een pauze.

Wij kunnen ons voorstellen dat er mannen zijn die denken: daar wil ik meer van weten. Wel heren, wilt u de sfeer proeven bij de repetities, dan bent u van harte welkom. U bent niet direct verplicht om lid te worden, wij bieden u aan om in de periode van 21 augustus t/m 30 oktober op de maandagavonden gratis met ons mee te repeteren. U kunt dus uitgebreid kennismaken met het koor, de dirigent en ons repertoire. Op 29 oktober verlenen wij medewerking aan een zangdienst in Kollum, daar kunt u beluisteren hoe de gerepeteerde stukken in de praktijk van een optreden klinken. Pas daarna, mag uiteraard eerder, besluit u of u lid wilt worden van ons koor.

Voor meer informatie mag u contact opnemen met:

Tamme van der Meulen (voorzitter) tel. 0511-431840 of voorzitter@imddrachten.nl

Boele Duin (P.R.) tel. 06-51138406 of b.duin@duinconsultancy.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *